Keukendoeken Be Gentle

Gehaakte keuken- of brooddoek én vaatdoekje, afmetingen 52 x 62 en 26 x 30 cm.

Multifunctioneel en een plaatje in je keuken. Deze keukendoeken hebben een prachtige textuur door de mooie wafelsteek en kunnen goed water opnemen. De grote doek is ook ideaal voor het verpakken van je (zelfgebakken) brood. De doeken hebben beiden een mooi randje in een accentkleur.

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mail Patroon keukendoeken ‘Be Gentle’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden voor zelf maken van 1 keukendoek + 1 vaatdoekje: 9 bollen Yarn and Colors ‘Gentle’, haaknaald 4 en 5 mm. Meer info over de kleurverdeling vind je in het patroon.

Prijs patroon in het NL, EN en DUI met duidelijke stap-voor-stap foto’s: € 4,00.

………………..

Prijs 1 keuken/brooddoek + 1 vaatdoekje kant en klaar: € 47,50 
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Voor het team van Yarn and Colors maakte ik 5 ontwerpen voor het Lookbook ‘Be Gentle’: een kussen, een tafelloper, een waterfleshouder, washandjes en keukendoeken. Allen gemaakt met gerecycled katoen ‘Gentle’. Zachtheid en vriendelijkheid voor jezelf, een ander en voor het milieu. Je vindt al deze items op mijn site. Je kunt de patronen los of als bundel bij mij bestellen of de producten door mij laten haken.