Keukenset Nice

Set van 2 pannenlappen en 1 afgiethulp.

Gehaakte set ‘Nice’ is precies wat je nodig hebt in de keuken. Modern, stevig en met een mooi botanisch dessin. De afgiethulp en pannenlappen worden gehaakt in een dikke structuursteek. Zo kan jij makkelijk koken en je handen niet branden aan de hete pannen of ovenschalen. De gehaakte bladeren en takjes geven deze set een prachtig botanisch uiterlijk. Op de foto’s zie je hoe we verschillende kleuren gebruikt hebben voor deze set. ‘Nice’ wordt gemaakt met 100% gerecyclede garens, dus een duurzame keuze.

Formaat afgiethulp: ca 10 x 44 cm. De pannenlappen zijn ca 21 x 21 cm.

Het losse patroon met uitgebreide tekst en heel veel stap-voor-stap foto’s koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon keukenset ‘Nice’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands: € 4,50. 

Het complete DIY haakpakket, dat bestaat uit het patroon en het mooie gerecyclede garen, koop je online bij Huisje van Katoen. Ga hiervoor naar de site van Huisje van Katoen.

Benodigdheden: voor 2 pannenlappen en 1 afgiethulp: 1 klos Barbante M 300, 1 klos Barbante M 100 (beiden gerecycled katoen van Huisje van Katoen), haaknaald 5 mm, naaigaren.

Niveau: gemiddeld.

………………..

‘Nice’ kan je ook kant-en-klaar gehaakt bij mij bestellen. Ik maak dan een set in de kleuren van jouw keuze.

Prijs van een set van 2 pannenlappen en 1 afgiethulp: € 55,00.  Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Dit patroon is eerder gepubliceerd in Aan de Haak nr 53. Verschijningsdatum: 6 februari 2024

Foto’s: Sandra Richters en StudioHedwig