Klokken Toronto

Set van 2 duurzame XL klokken voor buiten of binnen. Met een mooi houten detail. Formaat klok: ca. 22 cm (h) x 19 cm (d).

Hoe gaaf is het om je eigen duurzame, gehaakte kerstklokken te hebben. We hebben het ontwerp zo gemaakt dat je kunt kiezen voor een buiten- óf een binnenvariant. Voor buiten worden de klokken gemaakt met speciaal gerecycled polyester buitenkoord. Voor binnen worden ze gemaakt van gerecycled Barbante XXL katoen. Op de foto’s zie je hoe de varianten buiten en binnen zijn vastgelegd. In alle gevallen worden de klokken met 100% gerecyclede garens gemaakt en heb je jaren plezier van het haakwerk.

Het losse patroon met uitgebreide tekst en heel veel stap-voor-stap foto’s koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon klokken ‘Toronto’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands: € 4,50. 

Het complete DIY haakpakket inclusief garen, 10 houten kralen en het patroon is online verkrijgbaar bij Huisje van Katoen. Ga hiervoor naar hun site: Toronto voor binnen of Toronto met duurzaam Buitenkoord.

Benodigdheden: voor 2 Buitenklokken: 1 grote klos 3 mm Buitenkoord – gerecycled polyester (Huisje van Katoen, ca. 150 m per klos) en 10 houten kralen met diameter 18 mm en extra grote opening. Voor 2 Binnenklokken: 1 klos Barbante XXL – gerecycled katoen (Huisje van Katoen, ca. 200 m per klos en 10 houten kralen met diameter 18 mm en extra grote opening.

Voor beide varianten: haaknaald 7 mm.  Niveau: gemiddeld.

………………..

‘Toronto’ kan je ook kant-en-klaar gehaakt bij mij bestellen. Ik maak dan voor jou een set van 2 klokken, of een veelvoud van 2, zoveel jij er wilt.

Prijs van 2 Buitenklokken: € 58,00. 2 Binnenklokken: € 48,00.  Inclusief BTW. Er geldt een kleine meerprijs als je de klokken met groen-decoratie wilt. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Foto’s: Sandra Richters, Saskia Zonneveld en StudioHedwig