Kussen Edinburgh

Royaal rechthoekig kussen van 40 cm x 65 cm.

Kussen ‘Edinburgh’ wordt gebreid met een 100% plantaardig Lyocell-garen. Dit zachte garen is gemaakt van eucalyptushout en geeft een prachtige glans aan het breiwerk. Het kussen heeft aan beide zijden een stoer en stijlvol kabel- en structuurpatroon en voelt zacht en luchtig aan. Als sierkussen een echte eye-catcher. Het gebruikte garen is verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren, dus er is altijd een passende kleur voor jouw interieur te vinden.

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Edinburgh’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden voor formaat 40 x 65 cm: 4 bollen Borgo de Pazzi Dalia (100% Lyocell), breinaalden 6 mm, kabelnaald. Niveau: gemiddeld tot uitdagend, als je nog niet eerder kabels hebt gebreid.

Prijs Patroon: € 4,00. Het is een uitgebreid beschreven patroon, inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s hoe je de kabels moet breien en tips hoe je het binnenkussen maakt.

………………..

Prijs kussen kant en klaar gebreid: € 87,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Het patroon verscheen eerder in het magazine ‘Let’s get Creative’, uitgegeven in het voorjaar van 2020.