Kussen Estoril

Gehaakt rond kussen van ca 40 cm.

Gehaakt kussen ‘Estoril’ past perfect in de Japandi interieur-trend met organische vormen. Ik mocht dit kussen ontwerpen tezamen met het team van Hoooked Yarn en ik gebruikte hun garen Eco Barbante. Dit garen bestaat uit 100% gerecycled katoen. Restanten uit de textiel- en kleding industrie worden verwerkt tot haak- en breigaren en krijgen zo een tweede leven in jouw interieur. Het kussen heeft aan beide zijden een rustig en stoer patroon en heeft rondom een subtiel randje. De gehaakte knoop in het midden geeft het kussen een bijzondere uitstraling.

Op de site van Hoooked https://www.hoookedyarn.com/nl/ koop je het complete haakpakket voor de kleuren Taupe en Aspen of het losse patroon. Het patroon is ook te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Estoril’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 3 x Eco Barbante 200g, haaknaalden 4 en 8 mm, 2 houten knopen van 4 cm.

Prijs Patroon in Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans: € 3,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: makkelijk.

Liever een kant en klaar kussen bestellen? Natuurlijk kan dat! Prijs € 59,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.