Kussen Evora

Gehaakt kussen van 40 x 40 óf 65 x 65 cm.

Gehaakt kussen ‘Evora’ heeft een fantastisch kleurverloop, is heerlijk zacht en heeft een fijne textuur. Ik maakte dit kussen met Hoooked Wavy Blends, een 100% gerecycled katoengaren waarmee je een prachtig kleurverloop creëert. Het patroon wordt beschreven voor een kussen van 40 x 40 cm, maar bevat ook alle instructies voor een grotere variant van 65 x 65 cm. ‘Evora’ is dus niet alleen heel gaaf op de bank of in je stoel, maar ook als vloerkussen een aanwinst voor je interieur.

Op de site van Hoooked https://www.hoookedyarn.com/nl/ koop je het complete haakpakket voor de kleur Caramel Taupe. Deze kleur zie je op de foto’s. Het losse patroon is te koop bij Hoooked en bij StudioHedwig. Stuur voor aankoop via mij een mailtje naar info@studiohedwig.nl.  Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Evora’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 2 x Wavy Blends voor 40 x 40 cm. 4 x Wavy Blends voor 65 x 65 cm, haaknaald 5 mm.

Prijs Patroon in Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans: € 4,00.  Dit is inclusief de beschrijving voor 2 maten, duidelijke stap-voor-stap foto’s en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: makkelijk.

Liever een kant en klaar kussen bestellen? Natuurlijk kan dat! Naast Caramel Taupe zijn er nog veel meer mooie kleuren. Ik help je graag met het vinden van jouw favoriete kleur.

Prijs 40 x 40 cm: € 47,50, 65 x 65 cm: € 79,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.