Kussen Nørrebro

Gebreid kussen van ca 40 x 40 cm.

Gebreide kabelkussens geven sfeer en warmte in huis, zeker als ze gemaakt zijn van wol of een mooie wolmix. Door het gebruik van de luchtige draad met wol, alpaca en acryl is dit kussen lichtgewicht, heerlijk zacht en aaibaar.

Kabels breien is heel leuk om te doen en een kussen is een overzichtelijk project om mee te beginnen. De kabels van kussen ‘Nørrebro’ zijn dankzij de stap-voor-stap foto’s makkelijker te maken dan je denkt. Heb je de smaak helemaal te pakken, dan is er is bij StudioHedwig ook een patroon beschikbaar van bijpassende deken ‘Kopenhagen’.

Het patroon is te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Nørrebro’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 4 bollen Borgo de Pazzi Luna, breinaalden 8 mm, haaknaald 7 mm en een kabelnaald.

Prijs Patroon in het Nederlands of Engels: € 4,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s, een uitgebreid beschreven tekst en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: gemiddeld.

Aanbieding: Bestel je dit patroon tezamen met het patroon van deken ‘Kopenhagen’ dan betaal je voor die 2 patronen € 6,50.

………………..

Liever een kant en klaar kussen bestellen? Ik maak ‘m graag voor je! Prijs € 69,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Dit patroon verscheen eerder in het Magazine ‘Fairmade’, september 2020.