Kussen Oslo

Gehaakt Driehoek-kussen van ca 50 x 52 x 52 cm.

Kies eens voor een andere vorm voor een kussen, een driehoek. Heel leuk om in de hoek van je bank te leggen of lekker opvallend op een stoel. Kussen ‘Oslo’ is gehaakt met garen dat bestaat uit 70% gerecycled merino wol. Restanten uit de textiel- en kleding industrie worden verwerkt tot haak- en breigaren en krijgen zo een tweede leven in jouw interieur. Het kussen heeft aan beide zijden een stoer en eenvoudig ribbelpatroon en is zacht, warm en licht.

Je kunt ook kiezen voor een variant met gerecyclede demin en wol, een supermooie combinatie. Het kussen wordt door de andere samenstelling van het garen iets kleiner, namelijk 45 x 47 x 47 cm.

Het patroon is vanaf zaterdag 5 juni 2021 te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Oslo’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 4 bollen Borgo de Pazzi Amore 115 of Amore Jeans 115, haaknaalden 5 en 5,5 mm. Het gebruikte garen is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren, die je hier allemaal kunt bekijken: https://www.fairyarns.com/product/amore-115/

Prijs Patroon in het Nederlands: € 3,95.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s, een aftelschema voor het haken van de driehoeken en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: makkelijk tot gemiddeld. Dit patroon verscheen eerder in het Magazine ‘Let’s get Trendy’.

Liever een kant en klaar kussen bestellen? Natuurlijk kan dat! Prijs € 47,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.