Kussen Oslo

Gehaakt driehoek-kussen.

Kies eens een andere vorm voor een kussen, een driehoek. Heel leuk om in de hoek van je bank te leggen of lekker opvallend op een stoel zetten. Kussen ‘Oslo’ is gehaakt met gerecyclede merino wol en is dus een super duurzame keuze. Restanten wol en wollen kleding worden verwerkt tot haak- en breigaren en krijgen een tweede leven als kussen. Voor de extra stevigheid is in het garen ook gerecycled polyester verwerkt. Kussen ‘Oslo’ heeft aan beide zijden een stoer en eenvoudig ribbelpatroon, is zacht en lichtgewicht.

Formaat: ca 50 x 52 x 52 cm met Amore 115 of ca 45 x 47 x 47 cm met Amore 115 Jeans.

Het patroon is te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Oslo’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 4 bollen Borgo de Pazzi Amore 115 of Amore 115 Jeans, of andere Aran Worsted wol of wolmix. Haaknaald 5 en 5,5 mm.

Prijs Patroon in het Nederlands of Engels: € 4,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s, een uitgebreid beschreven tekst, een handig aftelschema voor het minderen en instructies voor het maken van een binnenkussen op maat. Niveau: gemiddeld.

Dit patroon verscheen eerder in het Magazine ‘Let’s get Trendy’.

………………..

Liever een kant en klaar kussen bestellen? Ik haak ‘Oslo’ graag voor je! Prijs € 69,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.