Kussen Sesimbra

Gebreid kabelkussen van 40 x 55 cm.

Gebreid kussen ‘Sesimbra’ vormt tezamen met woondeken ‘Sagres’ een fijne set voor zowel binnen als buiten. Maar ook als ‘los’ kussen misstaat ‘Sesimbra’ zeker niet. Het gebruikte garen is superzacht, duurzaam en bestaat uit 100% gerecycled katoen. Het kussen heeft aan beide zijden een mooi kabel- en banen patroon en op de hoeken zit een leuk geknoopt detail. Een ideaal project als je je breivaardigheden wilt uitbreiden.

Op de site van Hoooked https://www.hoookedyarn.com/nl/ koop je het complete haakpakket voor de kleuren Stone Grey of Dried Herb of het losse patroon. Het patroon is ook te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Sesimbra’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 3 x Ribbon XL, breipennen 10 mm, haaknaald 8 mm, kabelnaald.

Prijs Patroon in Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans: € 3,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: gemiddeld.

………………..

Liever een kant en klaar kussen bestellen? Natuurlijk kan dat! Prijs € 62,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.