Kussen Sesimbra

Gebreid kabelkussen van 40 x 55 cm.

Gebreid kussen ‘Sesimbra’ vormt tezamen met woondeken ‘Sagres’ een fijne set voor zowel binnen als buiten. Maar ook als los kussen is ‘Sesimbra’ een goede keuze. Het gebruikte garen is superzacht, duurzaam en bestaat uit 100% gerecycled katoen. Het kussen heeft aan beide zijden een mooi kabel- en banen patroon en op de hoeken zit een leuk geknoopt detail. Een ideaal project als je je breivaardigheden wilt uitbreiden.

Het patroon is te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Sesimbra’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 3 x Ribbon XL 250 g, breinaalden 10 mm, haaknaald 8 mm, kabelnaald.

Prijs Patroon in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans: € 3,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: gemiddeld.

………………..

Liever alles in 1x in huis? Op de site van Hoooked kan je het complete breipakket voor de kleuren Stone Grey of Dried Herb aanschaffen.

………………..

Natuurlijk kan je bij mij ook een kant en klaar kussen bestellen. De prijs is € 78,50 en je kunt kiezen uit meer dan 20 kleuren.
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.