Kussen Sintra

Gebreid kussen met takjespatroon van ca 45 x 45 cm.

Geïnspireerd door de natuur maakte ik dit ontwerp voor kussen ‘Sintra’. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft dit kussen mooie gebreide takjes en een stoere brede ribbelrand. Gebreid met 100% gerecycled katoenen textielgaren van zeer goede kwaliteit, waardoor kussen Sintra soepel, zacht en heel sterk is. Het gebruikte textielgaren is verkrijgbaar in 32 kleuren dus er is altijd een kleur die past in jouw interieur of tuin. Dit kussen is kant en klaar gebreid bij mij verkrijgbaar, maar ook als breipatroon voor de gevorderde breister.

Op de site van Hoooked https://www.hoookedyarn.com/nl/ koop je het complete breipakket voor de kleur Emerald Splash. Deze blauw/groene kleur zie je op de foto’s. Het losse patroon is bij mij te koop door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Sintra’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs Patroon in Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans: € 4,00.  Dit is inclusief de beschrijving, duidelijke stap-voor-stap foto’s, een schematische tekening van het takjespatroon en instructies voor het maken van het binnenkussen. Niveau: gevorderd.

Benodigdheden: 3 x Ribbon XL 250 g, breinaalden 10 mm, haaknaald 8 mm, kabelnaald, binnenkussen 45 x 45 cm.

………………..

Prijs kussen Sintra kant en klaar gebreid voor jou € 95,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Ben je op zoek naar een leuke set met een plaid? Deken ‘Colares’ is gebreid in hetzelfde takjespatroon maar dan in een prachtig verloopgaren dat geweldig kleurt bij het garen van ‘Sintra’.