Kussen Arcachon

Gehaakt kussen van 30 x 50 cm.

De mooie ribbelstructuur van kussen Arcachon doet denken aan het strand en de zee. Het kussen is ideaal voor buiten, maar is ook heerlijk voor binnen. Gemaakt met een prachtige gerecyclede wol waar een klein spikkeltje van een contrasterende kleur in verwerkt is. De kwastjes maken het helemaal af.

Het losse patroon van dit duurzame kussen is te koop bij StudioHedwig. Stuur hiervoor een mailtje naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Arcachon’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden: 4 x Scheepjes Terrazzo, haaknaald 3 en 7 mm, 2 ronde platte knopen, binnenkussen van 30 x 50 cm.

Prijs Patroon in Nederlands of Engels: € 4,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s. Niveau: makkelijk-gemiddeld. Je kunt het patroon ook aanschaffen in mijn Etsy en Ravelry shop.

Het voordelige DIY pakket met garen én patroon kan je kopen bij de prachtige handwerkwinkel Geur en Kleur in Zeist. Dit kan zowel online als bij hen in de winkel. In de winkel kan je de kussens ook live bewonderen. Hier is de link: Arcachon – Geur en Kleur Zeist

………………..

Liever een kant en klaar kussen ‘Arcachon’ bestellen? Leuk! Er zijn heel veel mooie kleuren van deze gerecyclede wol verkrijgbaar. Ik help je graag met het vinden van de juiste kleur voor jou. Prijs: € 69,50. Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Het patroon van dit kussen verscheen eerder in Aan de Haak nr 48