Kussen Utrecht

Gehaakt rond kussen met diameter van ca 43 cm.

Utrecht is een prachtig rond retro kussen waarmee je in no time een geweldige vintage sfeer in je interieur creëert. Het kussen wordt  dubbeldraads gehaakt met gerecyclede wol, wat het kussen ook nog eens heel duurzaam maakt. Het garen is verkrijgbaar in veel mooie kleuren en in ieder bolletje zijn kleine spikkeltjes van een contrasterende kleur verwerkt. Dit kussen is ook goed geschikt voor gebruik in de tuin of op het balkon.

Het losse patroon van dit kussen is te koop bij StudioHedwig. Stuur hiervoor een mailtje naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon kussen ‘Utrecht’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs Patroon in Nederlands of Engels: € 4,00. Het pdf patroon bevat tekst en veel duidelijke stap-voor-stap foto’s. Niveau: gemiddeld. Je kunt het patroon ook vinden in mijn Etsy en Ravelry shops.

Benodigdheden: 4 x Scheepjes Terrazzo, haaknaald 7 en 8 mm, binnenkussen ø 40 cm .

………………..

Liever een kant en klaar kussen ‘Utrecht’ bestellen? Ik maak ‘m graag voor je! Prijs: € 62,50. Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Het patroon van dit kussen verscheen eerder in Aan de Haak nr 52. Foto’s: Suzanne Klijn en StudioHedwig