Mand Brooklyn

Gehaakte mand, diameter 39 cm en hoogte 7 cm.

Mand ‘Brooklyn’ is een lage mand die je decoratief kunt gebruiken in de keuken, op tafel, buiten, voor je planten, sleutels, mobiele telefoon. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het haken van mand ‘Brooklyn’ gebruik je stoer en robuust Pamela garen van Huisje van Katoen. Dit mooie gevlochten garen is volledig gerecycled en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Het patroon is beschreven voor een mand met een diameter van ca 39 cm en een hoogte van ca 7 cm. De mand heeft subtiele handvatten en een stevige bodem, maar kan niet als dienblad gebruikt worden.

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon mand ‘Brooklyn’, je naam en je mobiele nummer. Je krijgt van mij eerst een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands met duidelijke stap-voor-stap foto’s: € 3,00. 

Het complete haakpakket inclusief patroon kan je kopen bij Huisje van Katoen

Benodigdheden voor dit formaat: 1 klos Pamela van Huisje van Katoen, haaknaald 7. Niveau: gemiddeld.

Variant: Mand ‘Brooklyn’ kan je ook heel goed met Buitenkoord van Huisje van Katoen haken. Dit garen is verkrijgbaar in 1 kleur beige-bruin en is uitermate geschikt voor buiten-items. Zo heb jij de hele zomer buiten plezier van je gehaakte mand! De mand met Buitenkoord heeft een diameter van ca 36 cm en een hoogte van ca 9,5 cm. Hij wordt dus iets kleiner en hoger dan het origineel. De beschrijving hoe je de mand met Buitenkoord maakt krijg je als bijlage bij het originele patroon. Ook deze variant is verkrijgbaar als pakket bij Huisje van Katoen. Heb je zelf buiten-garen en wil je het losse patroon? Zet dan in je mailtje dat je de bijlage met Buitenkoord wilt ontvangen. Dit kost niets extra. Op de laatste 3 foto’s zie je deze toffe variant met Buitenkoord. Met veel dank aan team Huisje van Katoen: Wendy voor het idee en Yvonne voor de foto’s.

Er is ook een bijpassend patroon van hoge mand ‘Manhattan’ verkrijgbaar! Super leuk als set. Bestel je beide patronen tegelijkertijd, dan betaal je in totaal € 4,50

………………..

Prijs mand kant en klaar gehaakt: met Pamela garen: € 35,50, met Buitenkoord: € 45,50.

Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Foto’s: Sandra Richters, Ineke Slotboom, Yvonne (Huisje van Katoen) en StudioHedwig 

………………..