Mand Brooklyn

Gehaakte mand, diameter 39 cm en hoogte 7 cm.

Mand ‘Brooklyn’ is een lage mand die je decoratief kunt gebruiken in de keuken, op tafel, buiten, voor je planten, sleutels of mobiele telefoon. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het haken van mand ‘Brooklyn’ gebruik je stoer en robuust Pamela garen van Huisje van Katoen. Dit mooie gevlochten garen is volledig gerecycled en is in veel kleuren verkrijgbaar. Het patroon is beschreven voor een mand met een diameter van ca 39 cm en een hoogte van ca 7 cm. De mand heeft subtiele handvatten en een stevige bodem, maar kan niet als dienblad gebruikt worden.

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon mand ‘Brooklyn’, je naam en je mobiele nummer. Je krijgt van mij eerst een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands met duidelijke stap-voor-stap foto’s: € 4,00. 

Benodigdheden voor dit formaat: 1 klos Pamela van Huisje van Katoen, haaknaald 7. Niveau: gemiddeld. Mand ‘Brooklyn’ met Pamela garen is ook als DIY pakket verkrijgbaar bij Huisje van Katoen.

………………..

Varianten: Mand ‘Brooklyn’ kan je ook heel goed met gerecycled Buitenkoord van Huisje van Katoen haken. Dit garen is verkrijgbaar in 1 jute kleur en is uitermate geschikt voor buiten-items. Zo heb jij het hele jaar buiten plezier van je gehaakte mand! Het garen is verkrijgbaar in 2 verschillende diktes: 3 mm en 5 mm.

De buitenmand met 5 mm Buitenkoord heeft een diameter van ca 36 cm en een hoogte van ca 9,5 cm. Je ziet 1 ronde met parelsteken bij deze variant. Hij wordt dus iets kleiner en hoger dan het origineel.

De buitenmand met 3 mm Buitenkoord heeft een diameter van ca 30 cm en een hoogte van ca 15 cm. Je ziet bij deze versie 2 rondes met parelsteken. Deze mand is dus ook kleiner dan het origineel maar wel een flink stuk hoger.

De beschrijving hoe je de manden met Buitenkoord maakt krijg je gratis als bijlage bij het originele patroon. Van de manden met Buitenkoord is ook een pakket verkrijgbaar bij Huisje van Katoen. Op de laatste 4 foto’s zie je de 2 mooie varianten met Buitenkoord.

………………..

Aanbieding: er is ook een bijpassend patroon van hoge mand ‘Manhattan’ verkrijgbaar! Super leuk als set. Bestel je beide patronen tegelijkertijd, dan betaal je in totaal € 6,50

………………..

Prijs mand kant en klaar gehaakt: lage mand met Pamela garen: € 45,50. Manden gemaakt met Buitenkoord: prijs op aanvraag. Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Foto’s: Sandra Richters, Ineke Slotboom, Yvonne (Huisje van Katoen) en StudioHedwig 

………………..