Plaid Santa Monica

Gehaakt plaid in Vintage – Boho stijl, verkrijgbaar in 2 formaten.

De ingrediënten voor je lievelings-plaid: een kant-achtig patroon en duurzaam gerecycled katoen. Het is een groot project, maar de steken zal je snel onder de knie hebben dankzij het haakdiagram en de vele foto’s. En als je plaid af is, heb je jarenlang eer van je werk! De plaid heeft een beetje een Vintage vibe maar ook een vleugje Boho stijl. Hierdoor kan je ‘Santa Monica’ zowel binnenshuis gebruiken als buiten in de tuin of op het balkon tijdens lange zomeravonden.

In het patroon staan 2 formaten beschreven. Large: ca 100 x 155 cm en Small: ca 80 x 135 cm.

Je kunt het haakpatroon bij mij kopen door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mailtje je naam en je mobiele nummer en vermeld ‘plaid Santa Monica’. Je ontvangt daarna van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je e-mail.

Benodigdheden voor het zelf maken: haaknaald 9 mm. Formaat Large: 4 x Barbante XL 250 m en Small: 3 x Barbante XL, gerecycled katoen van Huisje van Katoen.

Prijs patroon: € 4,50. Naast geschreven tekst bevat het patroon een haakdiagram en heel veel duidelijke stap-voor-stap foto’s.

………………..

Je kunt ‘Santa Monica’ als compleet haakpakket voor de 2 formaten kopen bij Huisje van Katoen. In het DIY pakket zit het benodigde garen en het patroon. Hiervoor ga je naar: Huisje van Katoen

………………..

Bestel je deze deken liever kant en klaar gehaakt? Neem gerust contact op en ik maak ‘Santa Monica’ heel graag in de door jou gewenste kleur.

Prijs kant en klaar voor jou gehaakt Large: € 159,00, Small: € 129,00
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. 

Foto’s: Hedi Te Bogt en StudioHedwig