Poef Stockholm

Gehaakte poef met een diameter van 50 cm en een hoogte van 30 cm.

Een echte eyecatcher in je interieur door het mooie patroon aan de zijkant. Poef Stockholm is geweldig als decoratie maar ook als voetensteun of als bijzettafeltje is het een fijn item voor je huis. Door de lichtgewicht vulling is de poef makkelijk verplaatsbaar. De poef wordt gehaakt met stoer en zacht gerecycled katoen van Huisje van Katoen, dat in heel veel kleuren verkrijgbaar is. Deze poef is minder geschikt voor heel intensief gebruik.

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon poef ‘Stockholm’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands met duidelijke stap-voor-stap foto’s: € 4,00. 

Benodigdheden: 3 klossen Barbante XL250 van Huisje van Katoen, haaknaald 8. Binnenpoef van 50 cm diameter en 30 cm hoogte. Verkrijgbaar bij Kussengigant. Niveau: gemiddeld.

………………..

Het haakpakket (garen en patroon) kan je kopen bij Huisje van Katoen.

………………..

Prijs poef kant en klaar: € 145,00 
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Prijs van andere formaten op aanvraag.

Bestel je de poef kant en klaar, dan lever ik deze inclusief een hoes in de kleur van het haakwerk om de poefvulling heen.

………………..

Het patroon verscheen eerder in Magazine Aan de Haak nr 30 (december 2020).