Tafelloper Be Gentle

Gehaakte tafelloper van ca 43 x 130 cm, exclusief de franjes.

Decoreer je tafel binnen of buiten met Tafelloper ‘Be Gentle’. Je kunt ‘m in de lengte of in de breedte leggen, helemaal zoals jij het mooi vindt. De banen zijn met 2 kleuren gerecycled katoen in de lengte gehaakt en door de afwisseling van steken ontstaat er een mooi kleurenpatroon. Aan de uiteinden zitten franjes die gemaakt zijn van het haakgaren. De tafelloper is wasbaar op 30 graden.

Je ziet hier twee verschillende kleurencombinaties, maar de mogelijkheden met dit garen zijn eindeloos. Ik help je graag!

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mail ‘Patroon tafelloper ‘Be Gentle’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden voor zelf maken: 9 bollen Yarn and Colors ‘Gentle’ (6x kleur A en 3 x kleur B), haaknaald 5 en 5,5 mm.

Prijs patroon in het NL, EN en DUI met duidelijke stap-voor-stap foto’s: € 4,00.

………………..

Prijs tafelloper kant en klaar: € 68,50.
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Voor het team van Yarn and Colors maakte ik 5 ontwerpen voor het Lookbook ‘Be Gentle’: een kussen, een tafelloper, een waterfleshouder, washandjes en keukendoeken. Allen gemaakt met gerecycled katoen ‘Gentle’. Zachtheid en vriendelijkheid voor jezelf, een ander en voor het milieu. Je vindt al deze items op mijn site. Je kunt de patronen los of als bundel bij mij bestellen of de producten door mij laten haken.