Tafelloper Salzburg

Gebreide tafelloper van ca 40 x 130 cm, exclusief de franjes.

Geniet van een etentje met vrienden of familie en maak je tafel tot een feestje. Tafelloper ‘Salzburg’ is gebreid met gerecycled katoen en heeft subtiele glitterdetails. Natuurlijk leuk met Kerst, maar ook tijdens andere speciale gelegenheden misstaat ‘Salzburg’ zeker niet. Het repeterende strikjespatroon is super feestelijk en geeft toch rust. Aan de uiteinden zitten franjes die gemaakt zijn van het breigaren.

De gebruikte garens zijn gerecycled, superzacht en toch stevig. De tafelloper is wasbaar op 30 graden. Je ziet hier op de foto’s een naturel  kleurencombinatie, maar de mogelijkheden met deze garens zijn eindeloos. Ik help je graag!

Je kunt de tafelloper zelf maken met de complete DIY kit van Hoooked Yarns. Ga hiervoor naar: DIY kit

Heb je al materialen in huis? Het losse patroon kan je bij StudioHedwig aanschaffen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mail ‘Patroon tafelloper ‘Salzburg’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs breipatroon in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits met duidelijke stap-voor-stap foto’s en korte filmpjes: € 4,00

Benodigdheden: 3 x 200 g. Hoooked Eco Barbante Milano, 2 x 50 g. Hoooked Odyssey Lurex, breinaalden 4 mm.

………………..

Wil je de tafelloper kant en klaar gebreid bij mij bestellen? Dat kan! Ik maak ‘Salzburg’ graag voor je in de door jou gewenste kleur.

Prijs tafelloper kant en klaar gebreid: € 124,95.
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.