Tafelset Londen

Feestelijke, gehaakte set voor op tafel. De placemat is ca 29 x 44 cm.

‘Londen’ is een set van 2 prachtige placemats, 2 royale onderzetters (groot genoeg voor een karaf of wijnfles!) en 2 unieke servetringen. De gebruikte steken geven volop textuur aan het haakwerk en bieden voldoende bescherming voor je tafel. Een heerlijke set gemaakt van gerecycled katoen, om lang van te genieten. Maak van je eettafel een feesttafel!

Het losse patroon met uitgebreide tekst en heel veel stap-voor-stap foto’s koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon tafelset ‘Londen’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands: € 4,00. 

Het complete haakpakket inclusief 2 kleuren garen, 2 houten ringen en het patroon is verkrijgbaar bij Huisje van Katoen. Ga hiervoor naar de site van: Huisje van Katoen.

Benodigdheden: Barbante XL van Huisje van Katoen (1 x 250 plus 1 x 55 m), 2 houten ringen van 55 mm, haaknaald 7 en 8 mm. Niveau: gemiddeld.

………………..

Tafelset ‘Londen’ kan je ook kant-en-klaar gehaakt bij mij bestellen voor € 67,50. Ik maak dan voor jou 2 placemats, 2 onderzetters en 2 servetringen in 2 kleuren die jij mooi vindt. Je kunt deze set ook in een veelvoud van 2 bestellen.  Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Kleurencombinaties op de foto’s:

  • Muisgrijs (XL 250) en Ivoorwit (XL 55)
  • Woestijnbeige (XL 250) en zwart (XL 55)
  • Brownie brown (XL 250) en woestijnbeige (XL 55)