Tas Accra

Een gehaakte wollen handtas van ca 20 x 30 cm (formaat exclusief handvatten).

Wollen handtas ‘Accra’ is perfect voor dagelijks gebruik maar ook leuk voor naar een feestje. De handtas is veelzijdig en stevig doordat het tasje gemaakt is van duurzame wol. ‘Accra’ wordt gehaakt in fantasiesteek en in het midden zit een mooie baan met puff steken. De bamboe handvatten maken het helemaal af. Voor extra gebruiksgemak wordt ‘Accra’ gevoerd met stevige katoenen stof. De tas wordt gesloten met een drukknoop aan de binnenzijde.

De voering van de blauwe en bordeaux rode tas is gemaakt van stof die onze dochter meebracht uit Ghana. Daar heeft tas ‘Accra’ haar naam te aan te danken.

Je kunt het patroon bij mij kopen door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mailtje ‘patroon tas Accra’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt daarna van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je e-mail.

Benodigdheden voor het zelf maken: 3 x Lamana Puno, of 2 x Istex Álafosslopi, 100% IJslandse wol, of andere wol met zelfde dikte, haaknaald 6 mm, bamboe handvatten.

Prijs pdf-patroon in het Nederlands of Engels met geschreven tekst en duidelijke stap-voor-stap-foto’s: € 4,00. English pattern also available in my Ravelry and Etsy shops.

Het voordelige DIY pakket met garen én patroon kan je kopen bij de prachtige handwerkwinkel Geur en Kleur in Zeist. Dit kan zowel online als bij hen in de winkel. In de winkel kan je het tasje met IJslandse wol ook live bewonderen. Hier is de link: Tas Accra – Geur en Kleur Zeist

………………..

Natuurlijk kan je ook een kant en klaar gehaakte tas bij mij bestellen. Ik overleg graag over de gewenst kleur en voering.

Prijs tasje kant en klaar: € 69,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.