Tas Accra

Een gehaakte wollen handtas van ca 20 x 30 cm (formaat exclusief handvatten).

Wollen handtas ‘Accra’ is perfect voor dagelijks gebruik maar ook leuk voor naar een feestje. De handtas is veelzijdig en stevig doordat het tasje gemaakt is van duurzame wol. ‘Accra’ wordt gehaakt in fantasiesteek en in het midden zit een mooie baan met puff steken. De bamboe handvatten maken het helemaal af. Voor extra gebruiksgemak wordt ‘Accra’ gevoerd met stevige katoenen stof. De tas wordt gesloten met een drukknoop aan de binnenzijde.

De voering van het blauwe en bordeaux rode tasje is gemaakt van stof die onze dochter meebracht uit Ghana. Daar heeft tas ‘Accra’ haar naam te aan te danken.

Je kunt het patroon bij mij kopen door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mailtje ‘patroon tas Accra’, je naam en je mobiele nummer . Je ontvangt daarna van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je e-mail.

Benodigdheden voor het zelf maken: 3 x Lamana Puno, of 2 x Istex Álafosslopi, 100% IJslandse wol, of andere wol met zelfde dikte, haaknaald 6 mm, bamboe handvatten.

Prijs pdf-patroon in het Nederlands of Engels met geschreven tekst en duidelijke stap-voor-stap-foto’s: € 4,00 

English pattern also available in my Ravelry and Etsy shops.

………………..

Natuurlijk kan je ook een kant en klaar gehaakte tas bij mij bestellen. Neem gerust contact op.

Prijs tasje kant en klaar: € 39,50
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.