Vloerkussen Braga

Stoer vloerkussen van 70 x 70 cm.

In samenwerking met Hoooked Yarn maakte ik dit heerlijke royale vloerkussen. Kussen ‘Braga’ is gehaakt van een 100% gerecycled katoenen textielgaren en heeft aan beide zijden een prachtig reliëf patroon. Dit extra grote kussen is decoratief in iedere huiskamer en is fijn om op te zitten of om je voeten op te leggen. Aan de achterzijde zit een rits waardoor het haakwerk afneembaar is. Handig als je het kussen een keer wilt wassen.

De kleuren op de foto’s zijn ‘Harvest Ocre’ en ‘Sandy Ecru’. Liever een andere kleur? Het gebruikte textielgaren is verkrijgbaar in meer dan 25 varianten. Ik help je graag met het vinden van jouw favoriete kleur.

Prijs compleet kussen: € 130,00
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Ga jij de uitdaging aan en wil je kussen ‘Braga’ zelf haken? Leuk!

Je kunt het patroon bij mij kopen door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mail dat je het patroon van kussen ‘Braga’ wilt kopen. Vermeld verder je naam en mobiele nummer. Je ontvangt van mij een betaalverzoekje. Na ontvangst van je betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Nodig voor het maken van dit kussen: 9 bollen Hoooked Ribbon XL in de kleur Harvest Ocre (of ander kleur), haaknaald 10, stevig binnenkussen van 70 x 70 cm in de kleur van het haakwerk, een deelbare rits van 65 of 70 cm.

Prijs patroon in 5 talen: € 3,00