Washandjes Be Gentle

Gehaakte washandjes of zeepzakjes, afmeting 16 x 21cm.

Een stapeltje washandjes voor jezelf of om weg te geven is altijd een goed idee. Zeker als ze gemaakt zijn met superzacht en duurzaam gerecycled katoen. Je kunt de washandjes ophangen aan het lusje, dat gemaakt is in een mooie accentkleur. Met het stoere koord maak je van het washandje een prachtig en functioneel zeepzakje.

Het patroon koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Zet in je mail Patroon washandjes ‘Be Gentle’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden voor zelf maken van 3 washandjes: 7 bollen Yarn and Colors ‘Gentle’, haaknaald 5 mm. Meer info over de kleurverdeling vind je in het patroon.

Prijs patroon in het NL, EN en DUI met duidelijke stap-voor-stap foto’s: € 4,00.

………………..

Prijs washandje/zeepzakje kant en klaar: € 16,00 per stuk (exclusief zeep).
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Prijs op aanvraag bij bestelling van meerdere washandjes/zeepzakjes in dezelfde kleuren.

………………..

Voor het team van Yarn and Colors maakte ik 5 ontwerpen voor het Lookbook ‘Be Gentle’: een kussen, een tafelloper, een waterfleshouder, washandjes en keukendoeken. Allen gemaakt met gerecycled katoen ‘Gentle’. Zachtheid en vriendelijkheid voor jezelf, een ander en voor het milieu. Je vindt al deze items op mijn site. Je kunt de patronen los of als bundel bij mij bestellen of de producten door mij laten haken.