Windlichtjes Keulen

Creëer licht en sfeer met modern omhaakte glazen potjes.

Maak van lege glazen potjes en gerecycled katoen sfeervolle, gehaakte windlichtjes. Dát is nog eens recyclen in optima forma. Nadat om ieder potje een mooi hoesje is gehaakt, doe je een (led-)waxinelichtje in de potjes en kan je binnen of buiten genieten van je creatie. In totaal zijn er 3 verschillende designs en ieder patroon is aanpasbaar aan de grootte van het potje.

Heb je een glazen potje dat smaller en hoger is? Dan kan je dat potje of flesje ook heel goed als vaasje gebruiken. Leuk om bij de windlichtjes te zetten. Of doe een hoesje uit dit patroon om een potje dat gevuld is met (zelfgemaakte) jam, compote of fruit. Zo heb je een origineel, zelfgemaakt cadeautje.

Het losse patroon met uitgebreide tekst en heel veel stap-voor-stap foto’s koop je bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon windlichtjes ‘Keulen’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Prijs haakpatroon in het Nederlands: € 4,00. 

Het complete DIY haakpakket met garen en het patroon is online verkrijgbaar bij: Huisje van Katoen

Benodigdheden: voor ca 6 windlichtjes met bodemdiameter van 6,5 – 7,5 cm : 1 klos Barbante M 300 – gerecycled katoen (Huisje van Katoen, ca. 300 m per klos), (led) waxinelichtjes en lege, schone glazen potjes. Zie tips voor de potjes in het patroon.

Haaknaald 5 mm.  Niveau: makkelijk – gemiddeld.

………………..

Een setje ‘Keulen’ kan je ook kant-en-klaar gehaakt bij mij bestellen. Ik maak dan in overleg voor jou een set in de kleur van jouw keuze.

Prijs van 3 Windlichtjes volgens standaardformaat en in 1 kleur: € 38,00.  Inclusief BTW. Prijs andere maten, kleuren en hoeveelheden op aanvraag. Prijswijzigingen voorbehouden.

………………..

Foto’s: Sandra Richters en StudioHedwig