Woondeken Kopenhagen

Gebreid kabelplaid van ca 75 x 150 cm.

Een heerlijk zacht, warm en lichtgewicht plaid met een prachtig gebreid kabelpatroon. Heel fijn om op de bank onder te kruipen, maar ‘Kopenhagen’ is ook heel geschikt voor in de tuin of op het balkon. Deze woondeken wordt gemaakt met een lichtgewicht garen, dat duurzaam gemaakt is van wol, alpaca en acryl. Het breien van kabels is leuk om te doen en met de stap-voor-stap foto’s en geschreven tekst in het patroon heb je het kabelen snel onder de knie. Is kabels breien helemaal nieuw voor je? Dan kan je misschien beter starten met een kleiner project zoals een kussen. Het patroon van bijpassend kussen ‘Nørrebro’ is ook verkrijgbaar bij StudioHedwig.

Het patroon is te koop bij StudioHedwig door een mailtje te sturen naar info@studiohedwig.nl. Vermeld in je mail: Patroon deken ‘Kopenhagen’, je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoekje. Na betaling krijg je het patroon als pdf in je mail.

Benodigdheden formaat 75 x 150 cm: 13 bollen Borgo de Pazzi Luna, (rond-)breinaalden 9 mm, haaknaald 7 mm en een kabelnaald.

Prijs breipatroon in het Nederlands of Engels: € 4,00.  Dit is inclusief duidelijke stap-voor-stap foto’s, een uitgebreid beschreven tekst en tips voor een groter formaat. Niveau: gemiddeld.

Aanbieding: Bestel je dit patroon tezamen met het patroon van bijpassend kussen ‘Nørrebro’ dan betaal je voor die 2 patronen € 6,50.

………………..

Liever de deken kant en klaar bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Ik brei ‘Kopenhagen’ graag voor je.

Prijs deken 75 x 150 cm – kant en klaar gebreid € 165,00
Inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Prijs andere afmetingen op aanvraag

………………..

Dit patroon verscheen eerder in het Magazine ‘Fairmade’, september 2020